Ajankohtaista

Fysioterapian Kela-korvaus poistuu vuoden vaihteessa.

22.12.2022

 

Eduskunta on päättänyt sairasvakuutuslain muutoksesta, joka poistaa sairausvakuutuskorvaukset lääkärin lähetteellä annetusta tutkimuksesta ja hoidosta, eli fysioterapiasta, kuvantamisesta ja laboratoriotutkimuksista. Lakimuutos tulee voimaan 1.1.2023, jonka jälkeen toteutuneesta fysioterapiasta ei enää myönnetä Kela-korvauksia. Lakimuutos poistaa myös matkakorvaukset fysioterapiakäynnille tehdystä matkasta, koska itse hoidostakin on poistettu Kela-korvaus. Vuonna 2022 toteutuneista fysioterapiakäynneistä voidaan hakea Kela-korvausta vielä 6 kk:n ajan, eli korvaukset on haettava kesäkuun 2023 loppuun mennessä.

Tervetuloa Fysieliin - meillä hoidot jatkuvat normaalisti.


Kaikki hoidot Fysielissä toki jatkuvat ja ovat saatavilla normaaliin tapaan lääkärin lähetteellä tai ilman myös vuoden vaihteen jälkeen, Kela-korvaus vain poistuu. Tulemalla suoraan fysioterapiaan, säästyvät lääkärikäynnin kulut.


Kelan kokonaan korvaaman vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen piiriin kuuluvien kuntoutujien  oikeus fysioterapiaan ja matkoihin säilyy ennallaan tapauskohtaisesti. Lue lisää Kelan tiedotteesta  

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä