Kraniosakraali­terapia, faskia­­käsittely
ja spiraalistabilointi

Kraniosakraaliterapia

Kranioskaraaliterapia on hyvin pehmeä manuaalinen hoitomuoto, jolla tuetaan kehon itsekorjautumismekanismia. Hoito tasapainottaa kraniosakraalijärjestelmää, joka muodostuu aivoista, selkäytimestä, aivo-selkäydinnesteestä sekä aivoja ja selkäydintä suojaavista kalvoista, joilla puolestaan on yhteys myös kallon luihin, ristiluuhun ja koko kehon kalvojärjestelmään. Me Fysielissä hoidamme ja kuntoutamme kraniosakraaliterapian keinoin kroonisia kipuja ja hermosärkyjä.


Lihaskalvo- eli faskiamanipulaatio

Lihaskalvo- eli faskiamanipulaatio on venytystyyppistä hierontaa, joka auttaa jumiutuneisiin lihaksiin ja kiristäviin lihaskalvoihin. Lihaskalvo eli faskia on kaikkien lihasten ja pehmytkudosten ympärillä ja ne yhdistävät eri kehonosat toisiinsa. Lihakset kipeytyvät ja nivelten toiminta rajoittuu, kun faskiat ovat tiukentuneet eivätkä liiku liukkaasti. Fysielissä me olemme hyvin tuloksin täydentäneet fysioterapiahoitoa faskioiden käsittelyllä. Ennen faskiakäsittelyä lihasta käsitellään ja lämmitellään. 


Spiraalistabilointi

Spiraalistabilointi on kehonhallinta- ja kuntoutusmenetelmä, jolla hoidetaan ja ennaltaehkäistään selän kiputiloja, korjataan lihasepätasapainoa sekä parannetaan selän toiminnallisuutta. Spiral Stabilization -metodi perustuu tietoon eri lihasketjujen muodostamien anatomisten yhteyksien toiminnasta, sen kehittäjä on tsekkiläinen lääkäri Richard Smíšek vuodesta 1979 lähtien.
Harjoitteiden avulla aktivoidaan spiraalitukea, mikä on linja lihaksia, jotka kiertävät kehoa spiraalimaisesti ja tekevät yhdessä töitä.
Spiraalistabilaatiolla aktivoidaan niitä kehon lihaksia, joita käytetään aina kun kävellään, juostaan, urheillaan, tehdään arkiaskareita, jne. . 


Varaa aika nopeasti ja helposti! Soita tai lähetä tekstari numeroon 050 0916 109, niin saat meidät varmimmin vastaamaan saman päivän aikana - asiakastyön tauoilla. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä