Lymfaterapia
LPG
Hieronta
Kinesio­teippaus

Lymfaterapia

Lymfaterapia on imusuonten fysioterapiaa, mikä aktivoi on kehon omaa imunestejärjestelmää. Käsittelyn tavoitteena on poistaa turvotusta, jota leikkaukset, sairaudet, vammautumiset tai muut terveydelliset haasteet voivat aiheuttaa. Kun turvotus laskee ja imunestekierto sujuu paremmin, niin liikkuminen paranee, paine tuki- ja liikuntaelimistössä helpottaa ja mahdollistaa muun hoidon ja harjoittelun. Käsin tehtävät hoito-otteet ovat pehmeitä, kevyitä ja pumppaavia. Fysielissä on mahdollistaa saada lymfahoitoa myös LPG-laitteen avulla, joka toimii kevyesti alipaineella. Meille voi tulla lymfaterapiahoitoon ihan kehon yleisen hyvinvoinnin lisäämiseksi.


Hieronta

Hieronta lienee fysioterapian hoitomuodoista vanhin ja kaikille tutuin. Hierontaan hakeudutaan usein erilaisten lihaskireyksien, jäykkyyksien, akuuttien tai kroonisten kipujen takia, mutta hieronta helpottaa myös stressiä, rentoutumista ja palautumista esim. urheilusuorituksesta. Vammoista toipuminen nopeutuu, lihaskireys helpottuu, aineenvaihdunta ja nestekierto paranee. Hieronnassa käsitellään pehmytkudoksia eli ihokudosta, kalvorakenteita, lihaskudosta ja jänteitä, jolloin seurauksena lihasten joustavuus ja liikkuvuus lisääntyy. Fysielin asiantuntijat hyödyntävät hierontaa usein akuutin kivun tai jumituksen hoidossa, jotta lihasrentoutuminen auttaa aktiivisten, fysioterapiaharjoitteiden suorittamista.


Kinesioteippaus

Teippausta voidaan käyttää tukena terapeuttisessa harjoittelussa, osana fysio- ja lymfaterapiahoitoa tai esim. urheilijoilla ennalta ehkäisemään ja hoitamaan vammoja. Teipin avulla pyritään vähentämään kipua ja lisäämään nestekiertoa sekä helpottamaan lihaskireyttä ja edistämään liikkuvuutta. Sen materiaali on hengittävää ja kestää kastumiset, kuten suihkun ja hikoilun. Teippaustekniikoita on useita, joista sopivin valitaan alkututkimuksen ja fysioterapeutin asiantuntemuksen perusteella.

Varaa aika nopeasti ja helposti! Soita tai lähetä tekstari numeroon 050 0916 109, niin saat meidät varmimmin vastaamaan saman päivän aikana - asiakastyön tauoilla. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä