Kotikäynnit
Yksilölliset koti­harjoittelu­ohjelmat

Kotikäynnit

Kotikäyntejä voimme Fysielillä tarjota esim. senioreille, leikkauksista toipuville, liikuntarajoitteisille, äitiys- lomalaisille ja muille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse toimipisteeseemme. Kotona voidaan toteuttaa laajalti eri hoitoja; fysioterapiaa, hierontaa, pilatesta, aktiivisen harjoittelun ohjausta, apuvälineiden käyttöopastusta, hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoitamista ja sairaanhoitajan palveluita kuten haavahoito, tikin poistot ym.


Kotiharjoitteluohjelmat

Yksilölliset kotiharjoittelu-ohjelmat laaditaan asiakkaille kulloisenkin hoitotarpeen mukaan. Tavoitteena on ohjata asiakasta myös aktiiviseen liikkumiseen. Hoitojakson aikana on hyvä toteuttaa yhdessä sovittua kuntoutuksen linjaa myös koti-, ulko-, ryhmä- tai kuntosaliharjoituksin. Eteneminen ja tulosten ylläpito paranee, kun hoitoon ja tavoitteeseen sitoudutaan. Tavoitteemme on kannustaa, tukea ja pitää huolta kokonaisvaltaisesti – nyt ja tulevaisuudessa.

Varaa aika nopeasti ja helposti! Soita tai lähetä tekstari numeroon 050 0916 109, niin saat meidät varmimmin vastaamaan saman päivän aikana - asiakastyön tauoilla. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä