Ajankohtaista

Faskia- eli lihaskalvokäsittely helpottaa kireyksiä

05.11.2021

Faskiamanipulaatio on lihasten ja lihasta peittävien kalvojen käsittelyä, joka auttaa jumiutuneisiin lihaksiin ja kiristäviin lihaskalvoihin ja siten liikkuvuuteen. Lihaskalvot eli fasciat peittävät kaikkia lihaksia ja pehmytkudoksia ja yhdistävät siten eri kehonosat toisiinsa ja toimivat voimien siirtäjinä.. Lihakset kipeytyvät ja nivelten toiminta rajoittuu, kun lihaskalvot ovat tiukentuneet eivätkä liiku liukkaasti.

Fysielissä me olemme hyvin tuloksin täydentäneet fysioterapiahoitoa fascioiden käsittelyllä. Ennen faskiakäsittelyä lihasta hiukan hierotaan ja lämmitellään. Tarkoituksena on tunnistaa se lihaskalvon alue, mikä rajoittaa liikettä ja manipuloidaan juuri sitä aluetta, jotta liikettä voidaan harjoitusten avulla laajentaa kivuttomasti. Asiakas tuntee muuttuneen lihasjännityksen heti hoitopöydältä jalkeille noustuaan ja saakin varovaisesti lähteä liikkeelle.

Faskiamanipulaatio on italialaisen fysioterapeutti- ja lääkäriperhe Steccon kehittämä menetelmä – ja siellä paikan päällä Italiassa Erjakin on tämän koulutuksen saanut.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä