Ajankohtaista

Tervetuloa syyshuoltoon!

18.08.2022

Kauniissa ja helteisissä keleissä olemme saaneet kesäpäiviä viettää kaikkialla Suomessa ja nyt sekä asiakkaamme että me voimme lomilta palanneina valmistautua syyskauteen. Korona-pandemian aikaiset rajoitukset ovat helpottuneet ja kansalaiset liikkuvat ja toimivat jälleen normaalisti, joskin riskit paremmin tiedostaen. Myös fysioterapiaan ja muihin läsnähoitoihin hakeudutaan jo entiseen tapaan. Asiakkaat luottavat, että edelleen noudatamme tarkasti tartuntariskin minimointiin liittyviä ohjeistuksia. Olemme terveydenhuollon ammattilaisia - asiakkaan parhaaksi.
Töihin ja arjen rutiineihin paluu muuttaa nopeasti myös päivittäistä liikkumista. Lomalla selkä ja muu tuki- ja liikuntaelimistö on tehnyt aktiivisesti kiertoliikettä, taivutuksia, kyykistyksiä, venytyksiä, nostoja, jne. Nyt työpisteen ääressä istumisjaksot jälleen pidentyvät ja totuttelu takaisin työrytmiin vaatii sopeutumista. Fyysisen työn tekijöillä tilanne saattaa olla ihan päinvastainen; lomahuilin jälkeen alkaa taas aktiivinen, liikkuvaampi arki.

Olemme fyysisen kehonhuollon monipuolisia ja kokeneita asiantuntijoita

Tutustu palveluihimme, olemme täällä sinua varten! Fysielin asiantuntijafysioterapeutit tutkivat, hoitavat, tukevat ja kannustavat. Lisäksi voit vaikkapa:

  • aloittaa yksilöllisen Pilates-harjoittelun
  • saada kesän turvotukset laskemaan lymfa-käsittelyllä
  • lievittää lihasjumeja hieronnassa
  • päivittää kotijumppaohjeet
  • parantaa työpisteesi ergonomiaa 

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä