Ajankohtaista

Lomilta arkirutiineihin!

16.08.2023

Aurinkoisen kesäloman päättyessä on aika palata rutiineihin niin kotiarjessa  kuin työpaikoilla. Lomalla liikuttiin monipuolisesti, nautittiin ulkoilmasta ja ehkäpä kokeiltiin uusia aktiviteetteja, jotka saivat kehon liikkumaan eri tavoin. Nyt, kun istumme taas työpöydän ääressä pidempään, hoidamme askareita kotona tai jumitumme jälleen kotisohvalle ja päivittäinen liikuntamme saattaa vähentyä, on tärkeää muistaa huolehtia kehon hyvinvoinnista.

Kesäloma on ollut ihanteellista aikaa liikunnan lisäämiselle, ja moni meistä tulee huomanneeksi sen positiiviset vaikutukset kehoon ja mieleen. Nyt on hyvä hetki jatkaa tätä hyvää rutiinia myös työarjen keskellä. Pienillä teoilla voimme pitää kehomme liikkeessä ja vähentää istumisen haittoja. Taukojumppa, lyhyet kävelylenkit tai venyttely hetken hengähdystauon aikana voivat tehdä ihmeitä kehon joustavuudelle ja kireyksien ehkäisylle.

Fysioterapeutilla käynti voi olla tarpeen kesälomalta palatessa. Halutaanhan säilyttää loman aikana lisääntynyt liikkuvuus ja vähentää kehossa mahdollisesti ilmeneviä jännityksiä ja kiputiloja. Fysioterapeutin ohjauksessa opitaan oikeita tapoja liikkua ja venytellä sekä saadaan tarvittavaa hoitoa, jos jotain ongelmia ilmenee.

Kesälomalta paluun yhteydessä fysioterapia voi tarjota myös tilaisuuden tarkastella omaa liikuntatottumusten muutosta ja mahdollisia uusia tarpeita. Fysioterapeutin kanssa voi yhdessä suunnitella jatkuvaa liikuntaohjelmaa ja kehittää strategioita kehon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi myös työkiireiden keskellä.

Joten, kun aurinkoinen kesä vaihtuu syksyyn ja arki palaa, muistetaan pitää huolta kehostamme ja hyvinvoinnistamme. Fysioterapeutti on asiantunteva kumppani tässä matkassa kohti terveempää ja liikkuvampaa elämää.

Tutustu palveluihimme, olemme täällä sinua varten!

Fysielin asiantuntijafysioterapeutit tutkivat, hoitavat, tukevat ja kannustavat. Lisäksi voit vaikkapa:

  • aloittaa yksilöllisen Pilates-harjoittelun
  • saada kesän turvotukset laskemaan lymfa-käsittelyllä
  • lievittää lihasjumeja hieronnassa
  • päivittää kotijumppaohjeet
  • parantaa työpisteesi ergonomiaa 

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä