Ajankohtaista

Lahjakortti kevään ja kesän juhlien sankareille

08.05.2024

Kevään ja kesän juhlat, kuten äitienpäivä, valmistujaiset, häät, muut merkkipäivät ovat tilaisuuksia, joissa halutaan osoittaa läheisille huomiota ja arvostusta lahjojen muodossa, Kun haluat antaa lahjan, joka on sekä henkilökohtaisesti hyödyllinen että vastuullisesti aineeton valinta, niin Fysielin lahjakortti on erinomainen vaihtoehto. 

Lahjakortilla lahjan saaja voi valita juuri itselleen sopivan hoidon tai palvelun, olipa kyseessä sitten klassinen hieronta rentoutumista kaipaavalle äidille, fysioterapia urheiluvamman kuntoutukseen valmistuvalle opiskelijalle tai pilates-tunnit hääparille, jotka haluavat pitää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan yhdessä. Myös kotikäynnit onnistuvat!

Fysiel tarjoaa monipuolisen valikoiman hoitoja ja palveluita, jotka voivat auttaa lahjan saajaa ylläpitämään tai parantamaan terveyttään ja hyvinvointiaan. Fysioterapeutti on todellinen kehonhuollon asiantuntija, joka pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja ammattitaitoista hoitoa erilaisiin tarpeisiin. Lahjakortti fysioterapiaan on siis lahja, joka voi tuoda iloa ja hyötyä lahjan saajalle ja samalla innostaa pitämään huolta itsestään ja nauttimaan kesästä täysillä.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä