Ajankohtaista

Kesän kynnyksellä - Huolehdi kehostasi ja pysy aktiivisena!

01.06.2023

Kesä on täällä taas, ja lomien alkaessa suunnataan lomakohteisiin, mökeille, rannoille, pihoille ja puutarhoihin nauttimaan aurinkoisista päivistä. Me Fysielissä haluamme taklata liikkumattomuuden haastetta ohjaamalla asiakkaitamme löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon, oli se sitten kävelyä, tanssimista, suppailua, uintia, pyöräilyä tai vaikka joukkuelaji. Aloittaminen kannattaa tehdä omasta lähtötasosta käsin ja pikkuhiljaa lisätä liikunnan määrää, tehoa ja voimaa. Jo pienikin määrä liikuntaa on parempi kuin ei lainkaan. Tärkeintä on löytää sellainen liikuntamuoto, joka tuntuu mieluisalta ja motivoi jatkamaan. 

Kesä on aktiivisen liikkumisen aikaa kaikille mattimeikäläisille, kuin myös urheiluaktiivisille. Palataan harrastuksen pariin, joka on voinut olla tauolla talven aikana - tai aloitetaan joku aivan uusi laji. Kesäaikaan myös ihan tavallinen arkiliikunta  muuttuu monipuolisemmaksi vaatien lihaksilta, niveliltä, rangalta monenlaista liikettä, kiertoa, venytystä. Monella meistä yleistynyt etätyö on lisännyt istumista ja sisälläoloa, joten vähentynyt liikunta on helpostikin voinut aiheuttaa jumeja ja jäykkyyksiä, jotka on parasta hoitaa kuntoon ennen kesälomia. 

Tule kesähuoltoon!

Kesän saapuessa onkin hyvä hetki muistuttaa kehomme huollosta ja asiantuntijan avusta. Fysioterapeutti auttaa sinua varmistamaan, että pysyt kunnossa ja ehkäiset mahdollisia vaivoja ja loukkaantumisia. Fysielissä tarjoamme monipuolisia ja koko kropalle sopivia hoitoja sekä asiantuntevaa tietoa ja ohjausta kesän aktiviteettien käynnistyessä. Fysioterapeuttimme osaavat tunnistaa kehossasi mahdollisesti piileviä ongelmia tai kehittää kanssasi henkilökohtaisen kuntoutus- ja liikuntasuunnitelman, joka tukee aktiivista kesääsi. 

Muista, että kehomme tarvitsee riittävästi huoltoa ja palautumista, jotta voimme nauttia liikunnasta ja kesämeiningeistä ilman kipuja ja vaivoja. Täältä kotisivuiltamme löydät tietoa muistakin palveluistamme, kuten hieronta, lymfa, fascia, kraniosakraaliterapia, pilates, ym. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kehosi hyvinvoinnin tueksi - välitämme ihmisestä, meille asiakas on aina tärkein.

Toivotamme sinulle aurinkoista ja aktiivista kesää!

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D
00180 HELSINKI

Meidät löytää Köydenpunojankatu 8 ja Ruoholahdenkatu 26 kulmasta, katutasosta.

Yhteydenotot

050 0916 109


Aukioloajat

Olemme auki sopimuksen mukaan

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä